Hållsta, Gnesta

Zenitvägen 12

Besiktigad
  • 3 rum
  • 103 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 290 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Zenitvägen 12- Ett fantastiskt naturnära boende granne med Långsjön

Äntligen finns chansen att förvärva denna mysiga 1-plans villa i populära Hållsta strax utanför Gnesta. Här bor du i lugna vackra omgivningar med Långsjön alldeles nära. Villan har en mysig planlösning med rymlig hall, stort allrum med kamin med plats för det stora middagssällskapet och angränsande modernt kök med charmig öppen spis. Här huserar även ett stort vardagsrum med härlig rymd och fina fönsterpartier med utgång till trädgården och en av husets mysiga uteplatser. Ett sovrum finns här idag men då villan är 103 kvm och det är väl tilltagna rum finns möjligheten att dela av och göra ytterligare sovrum. Dusch/Wc med praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare finns även här. På tomten finns en fin gäststuga och vedbod samt förråd.

Här bor du med ett perfekt läge med enkel tillgång till service och pendling. Till och från Stockholm med bil tar det ungefär en timme, och det är ca 4 km till Gnesta samhälle där du hittar all tänkbar service som förskola, skola, affärer, idrottsanläggningar, apotek, systembolag och restauranger. Gnesta erbjuder dessutom utmärkta tågförbindelser till Stockholm C, med regionaltåg som tar cirka 35 minuter och pendeltåg som tar cirka 60 minuter. För extra bekvämlighet finns långtidsparkering intill tågstationen.

Hållsta samfällighet består av 192 fastigheter och ligger 4 kilometer söder om Gnesta, samt 7 mil sydväst om Stockholm. Ursprungligen byggt som ett fritidsområde har det vackra läget gjort att många valt att bosätta sig permanent här. Föreningen, registrerad hos Lantmäterimyndigheten den 17 september 1976, äger och förvaltar allmän mark inom Hållsta fritidsområde. På föreningens mark finns ett vattenverk och en bastubyggnad, och föreningen äger även två badplatser. Samfälligheten ansvarar för vattenförsörjning, säkerställer att alla fastigheter har tillgång till rent vatten. Vägunderhåll, håller vägarna inom området i gott skick. Skötsel av allmänna ytor, upprätthåller och förbättrar de gemensamma områdena för att skapa en trivsam miljö för alla boende. Läs gärna mer på https://hallsta-gnesta.se/

Hållsta samfällighet erbjuder en perfekt kombination av naturskönt boende och närhet till bekvämligheter. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i ett fritidsområde, samtidigt som du har enkel tillgång till all service och utmärkta pendlingsmöjligheter till Stockholm. Det bästa av två världar väntar på dig i Hållsta!

Varmt välkommen på visning av fina Zenitvägen 12!

Boka visning

  • Öppen visning men anmäl er gärna. Varmt välkomna!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hållsta, Gnesta

Zenitvägen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.