Krogesta, Glanshammar

Krogesta 934

Såld
  • 2 rum
  • 74 kvm
  • Villa

Enplansvilla i mysiga Krogesta!

Välkommen till Krogesta 934 och denna enplansvilla trevligt belägen på höjden med skogen som granne och fin utsikt över intilliggande fält. Bostaden har en genomtänkt planlösning i ett plan med generöst tilltagna rum som ger dig och din familj gott om utrymme att leva och trivas på.

Här kommer du bo på 74 rymliga kvm fördelat på 2 rum och kök. Du välkomnas in i bostaden av en rymlig hall med god plats för klädförvaring. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet som nyligen renoverades samt en separat tvättstuga med goda arbetsytor. Vidare in i bostaden finner du ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier samt en vacker eldningsbar rörspis. Sovrummet är rymligt med bra med förvaringslösningar i form av platsbyggda garderober. Funktionellt och ljust kök med all maskinell utrustning man kan önska. För den större familjen finns möjligheten till utbyggnad av huset och i garaget finns ett intilliggande isolerat förråd som går att användas som sovrum/gästrum.

Utemiljön är helt underbar med en generös och väl tilltagen tomt om 2585 kvm som omfattar rymliga grönytor, redskapsbod, vedbod, lekstuga samt ett garage. Här är naturens skönhet och lugn en del av vardagen, idealisk plats för avkoppling, lek och umgänge med nära och kära.

Här bor du i ett trivsamt kvarter omgiven av naturens skönhet, samtidigt som du har närhet till bekvämligheter och centrala Örebro (ca 20 min). Med ca 5 min in till centrala Glanshammar finner du ICA Nära Glansen, pizzerior, gym, frisör, idrottsplats samt skola och förskola. I närheten finns två fina kalkbrott och vackra promenadstråk. Dessutom är det optimalt läge för dig som pendlar med snabb anslutning med bil till E18.

Här är det bara att flytta in och njuta av ett fantastiskt hem. Krogesta 934 har mycket att erbjuda, varmt välkommen på visning så berättar Emma mer!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se för mer information.

Mer om mäklarna