Glanshammar, Glanshammar

Lärkvägen 10

REDO™
  • 5 rum
  • 130 kvm
  • Villa

Enplansvilla byggd 2020 i hjärtat av Glanshammar!

Välkommen till Lärkvägen 10 och denna nybyggda enplansvilla, färdigställt 2020 i centrala Glanshammar!

Belägen på en hörntomt finner du denna smakfulla och moderna enplansvilla. Med sina imponerande 130 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för hela familjen att trivas och växa. Denna villa kombinerar stil med funktionalitet, med sina fem rum finns det gott om plats för allt du behöver ? både för vardag och festliga tillfällen.

Redan när du kliver in genom dörren möts du av en känsla av ljus och rymd. Den härliga takhöjden och de stora fönsterpartierna ger en luftig atmosfär och skapar en känsla av exklusivitet. Här har man verkligen satsat på kvalitet, varje detalj är genomtänkt och påkostad. Inne i bostaden finner du en rymlig hall med klinkergolv, fyra sovrum, två helkaklade badrum och en separat tvättstuga/groventré. Hjärtat av detta hem är köket med köksö matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Härifrån har du direkt tillgång till det fantastiska inglasade uterummet med optimalt solläge, perfekt för avkoppling och sociala stunder.

Vidare får du som köpare mervärde i form av frånluftsvärme (vattenburen golvvärme i hela huset) och mekanisk från- och tilluftsventilation som håller detta hem en jämn och behaglig temperatur året om. Njut av en energieffektiv och hälsosam inomhusmiljö, samtidigt som du minskar din miljöpåverkan.

Den lättskötta trädgården på 801 kvadratmeter är en grönskande oas med vackra perenner och stora grönytor, perfekt för barnens lek och vuxnas avkoppling. Med två altandäck i olika väderstreck kan du följa solen hela dagen. Den asfalterade uppfarten rymmer flera fordon och stenläggningen vid entrén ger en exklusiv och välkomnande känsla. På tomten finns även ett separat förråd för extra förvaring.

Här bor ni i ett trivsamt kvarter omgiven av naturens skönhet, samtidigt som du har närhet till bekvämligheter och centrala Örebro (ca 15 min). Inom gångavstånd finner ni ICA Nära Glansen, pizzerior, gym, frisör, idrottsplats samt skola och förskola. Dessutom finns det bra bussförbindelse och cykelled in till Örebro city. Optimalt läge för dig som pendlar med snabb anslutning med bil till E18.

Här, i detta fantastiska hem väntar en bekväm och naturnära tillvaro på dig och din familj. Låt oss visa dig allt detta underbara hem har att erbjuda!

Detta är en kommande försäljning. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se med din intresseanmälan redan idag.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Glanshammar, Glanshammar

Lärkvägen 10

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.