Utvalnäs/Harkskär, Gävle

Harkskärsvägen 22A

  • 6 rum
  • 163 kvm
  • Villa
Högstbjudande 11 995 000 kr

Egen strandtomt i lugn skyddad havsvik ligger detta rymliga 1-planshus om 163kvm fördelat på 6rok.

Letar du efter ett rymligt hus med egen strandtomt? Då kan dina drömmar nu bli verklighet! Välkommen till detta trivsamma enplanshus om 163 kvm, fördelat på 6 rum och kök, inklusive hela 5st sovrum. Byggt av den välrenommerade husleverantören Fiskarhedenvillan år 2014, erbjuder detta hem både komfort och modern elegans.

Husets hjärta är det välplanerade köket som integreras på ett trivsamt sätt med vardagsrummet. Här finns gott om förvaringsutrymmen och en praktisk köksö som ger extra arbetsyta. Det stora matbordet har en central plats med en underbar utsikt över den lugna havsviken, perfekt för både frukostar och middagar. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med dagsljus och suddar ut gränsen mellan inne och ute.

Från köket når du den trädäckade altanen som bjuder på en oas för avkoppling och nöje. Här finns både ett utekök och ett spabad, altanen nås av sol hela dagen. Tänk dig att njuta av varma sommardagar med vänner och familj, medan du har en oslagbar utsikt över viken.

Huset har två kaklade och fräscha badrum, vilket ger bekvämlighet för hela familjen.

Egen sandstrand och en brygganläggning (ca 13 m) för båten, djup cirka 120-130 cm. Här kan du enkelt njuta av båtliv och fiske direkt från din tomt. Enligt säljarna är viken även utmärkt för fiske.
Strandlinjen är ca 100m och sträcker sig i två väderstreck.

Den välskötta trädgården är en fröjd för både ögat och smaklökarna. Med fina stenläggningar runt delar av huset och en mängd fruktträd som äpple, päron och plommon, samt exotiska inslag som persikor och mini-kiwi, är detta en trädgård för den odlingsintresserade. Här finns även amerikanska blåbär, vindruvor, hallon, krusbär, björnbär, havtorn, smultron och rabarber ? perfekt för dig som älskar att skörda din egen frukt och bär.

Vinteraktiviteter: Under vintern plogas viken för skidspår och långfärdsskridskor när möjlighet finns.
Kommunikationer: Endast 70 meter till busshållplats linje 95.
Mat och Nöje: Gångavstånd till den trevliga och populära restaurangen Skärgårdskrogen.
Golf: Cirka 12 minuter med bil till Gävle Golfklubb.
Skidåkning: Kungsberget för skidåkning över dagen ligger nära till hands.
Storstaden: Stockholm är endast cirka 2 timmar bort.

Detta är mer än ett hus ? det är en livsstil. En unik möjlighet att förvärva ett boende som erbjuder det bästa av både natur och komfort. Missa inte chansen att göra denna dröm till verklighet. Kontakta oss gärna för en privat visning och upplev själv magin med att bo vid havet.

Ring eller maila för ytterligare information.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Utvalnäs/Harkskär, Gävle

Harkskärsvägen 22A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.