Strömsbro, Gävle

Skolgatan 7

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 120 + 76 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 995 000 kr

charmigt 30-talshus i idylliska Strömsbro

Välkommen till Skolgatan 7 och denna charmiga villa belägen i de pittoreska kvarteren i Strömsbro!

Huset har en genomgående välskött boyta som fördelar sig på 1 1/2-plan. Entréplanet har en välkomnande hall, en gästwc och ett trivsamt kök. Det finns ett stort matrum och ett ljust vardagsrum med en fin fiskbensparkett på golvet och en eldstad för extra värme och hemtrevnad. Matrummet ger plats för större middagssällskap och intill finns utgång till den inglasade altanen. Det övre planet har tre rymliga sovrum och ett stort renoverat badrum i modern och smakfull stil. Källarplanet har bra takhöjd och erbjuder gott om förvaringsmöjligheter, gästrum, matkällare och tvättstuga.

Här bor du med en insynsskyddad trädgård i bästa solläge samt en lekstuga och i bortre delen av trädgården en förrådslänga med gott om plats för förvaring. Tomten erbjuder fruktträd, lättskötta rabatter med perenner och ramas fint in med staket och plank vilket gör trädgården till en insynsskyddad oas. Med fin utsikt över trädgården finns en inglasad altan med plats för middagar, avkoppling eller god uppsikt över lekande barn. Uppfarten ger plats för parkering och intill huset finns ett garage med tillhörande elbilsladdare.

Huset ligger i lugnt och populärt villaområde med många bekvämligheter i närheten, så som välsorterade mataffärer, förskola, skola, fina promenadstråk, bad i Testeboån och på promenadavstånd finns även Gävle golfklubb för den golfintresserade.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Strömsbro, Gävle

Skolgatan 7

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.