Södra Bomhus, Gävle

Vikingavägen 116

  • 5 rum
  • 135 + 19 kvm
  • Kedjehus
Högstbjudande 2 725 000 kr

Gavelkedjehus på populära Vikingavägen!

Varmt välkommen till detta mycket fina kedjehus i familjevänliga Södra Bomhus!

Här erbjuds allt för ett trevligt boende med plats för hela familjen och här är det verkligen bara att flytta in och trivas.
Entréplan erbjuder en rymlig hall med plats för klädavhängning, stort kök med plats för matgrupp och det stora sällskapet, rymligt vardagsrum med plats för soff-, och matgrupp samt utgång till uteplats i form av inglasad altan och altan loungegrupp och Jacuzzi, det perfekta stället att samlas på vid dem sociala sammankomsterna. På entréplan finns även stort sovrum och badrum/tvättstuga. Övre plan erbjuder tre sovrum, klädkammare och badrum med badkar. Tomten är lättskött med mindre gräsytor. Till kedjehuset finns även förråd och bilplats i form av garage i länga och p-platser!

Tack vare att de boende är med i en samfällighet som hanterar värme, vatten, garage i länga och sophämtning så hålls driftskostnaderna nere. Samfällighetsavgiften ligger på 2 635 kr/månad. Utöver samfällighetsavgiften så är det endast försäkring och hushållsel du måste betala som boende.

Området är säkert och fridfullt. Här bor människor i alla åldrar, allt från barnfamiljer till äldre. I området finns en stark känsla av gemenskap och grannsämja. I området finns även tvättstuga, gym och en renoverad lokal.
Här bor du nära till busshållplats med regelbundna avgångar mot centrala Gävle. Dessutom är det kort avstånd till mataffär, skola, förskola, samt natursköna miljöer och en backe som lämpar sig för både slalom och pulka.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Södra Bomhus, Gävle

Vikingavägen 116

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.