Södra Bomhus, Gävle

Runstensvägen 70

Besiktigad
  • 5 rum
  • 124 + 34 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 2 495 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Smakfullt renoverat radhus i barnvänligt område!

Varmt välkomna till detta smakfullt renoverade radhus i barnvänligt område!

Här erbjuds allt för ett trevligt boende och bara att flytta in och trivas. På entréplan erbjuds rymlig hall med bra förvaring, helkaklat badrum med dusch, fullutrustat kök från Ikea med bardisk, plats för matgrupp och öppen planlösning mot rymligt vardagsrum. Intill vardagsrummet finns ett till utrymme för matgrupp/annan sittgrupp. Här finns också möjligheter att skapa ett till sovrum. Till sist på entréplanet finns utgång från vardagsrummet till inglasad altan med tillhörande altan-del och badtunna! Övre plan erbjuder hall stort badrum/tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och badkar. I och med utbyggnaden av övre plan finns fyra sovrum vilket ger plats åt den stora familjen. På övre plan finns även vindslucka till inrednings-bar vind!

Driftskostnaderna hålls låga i och med att de boende har en samfällighet som hanterar bl.a. uppvärmning, VA, sophämtning, snöskottning, sandning, fastighetsskötsel, utvändig el och garage i länga. Utöver denna så är det endast försäkring och elkostnad du måste betala som boende.

Området är lugnt och bebott av människor i blandade åldrar, allt från barnfamiljer till pensionärer och genomsyras enligt säljaren av en mycket god gemenskap. Det är en 150-meters promenad till busshållplatsen där stadsbussarna avgår mot Gävle centrum var 15:e minut på vardagar. Det är även nära till matbutik, skola och förskola, natursköna områden samt slalombacke.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Bokad visning, anmälan krävs!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södra Bomhus, Gävle

Runstensvägen 70

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.