Sätra, Gävle

Skyttestigen 3A

Såld
  • 4 rum
  • 104 + 46 kvm
  • Radhus

Renoveringschans i familjärt område

Nu finns möjligheten att förvärva detta välplanerade radhus på gaveln!

Huset fördelar sig på två plan plus källare och har en stor uteplats på baksidan med eftermiddagssol. Genomgående äldre ytskikt som behöver fräschas upp. Här finns möjligheten att sätta sin egna prägel.
Entréplan erbjuder en hall med garderober och avhängningsmöjligheter. Köket i äldre utförande och ger plats för matgrupp. Vidare in finns ett rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp. Härifrån finns även utgång till baksidans altan och den lummig trädgården. En trappa upp finner du tre sovrum varav ett större med garderober. På övre plan finns även en balkong, ett större badrum och en klädkammare för förvaring. Källarplanet erbjuder en separat tvättstuga, gillestuga och rum för förvaring.

Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

I området finns allt för ett bekvämt boende - härlig natur, lekplatser, skola, förskola, matbutik och mycket annat. Med bussen tar du dig enkelt in till Gävle City med sitt utbud av restauranger och butiker. För den sportintresserade finns Gavlehov och elljusspår inom promenadavstånd. I sin helhet ett trevligt boende med mycket potential.

Detta är en kommande försäljning. Anmäl ditt intresse redan nu!

Mer om mäklarna