Hemsta, Gävle

Bangårdsgatan 17

REDO™
  • 7 rum
  • 175 + 90 kvm
  • Villa

Representativ villa i Hemsta!

Varmt välkomna till denna representativa villa i familjevänliga Hemsta!

Här erbjuds allt för ett trevligt boende och bara att flytta in och trivas. Stor villa om två plan med källare och inredd vind. Entréplan med hall och plats för klädavhängning. Renoverat kök med goda arbetsytot, köksö och utgång till husets inglasade altan. I den inglasade altanen finns plats för större matgrupp, från inglasning nås altaner åt båda håll, ena med plats för flera möbleringsmöjligheter och andra med badtunna! Övrigt på entréplan finns matrum med öppen planlösning mot vardagsrum. Till sist finns även ett helkaklat badrum med dusch. Övre plan erbjuder möblerbar hall, tre rymliga sovrum och helkaklat badrum med dusch och bastu. I den inredda vinden finns allrum och ett till sovrum. Källarplan erbjuder förvaringsytor, tvättstuga och pannrum.

På den rymliga trädgårdstomten finns goda gräsytor, en del fruktträd, samt stor uppfart och garage om hela 90 kvm. Här finns dubbla portar och plats för flertalet bilar, samt separat förrådsdel. På taket ligger även solceller för ännu lägre driftkostnad än det som bergvärmepumpen redan ger till fastigheten. Till sist på tomten finns även friggebod och växthus!

Fastigheten ligger i området Hemsta. Här finns direkt närhet till skolor, förskolor, matbutik, snabbmatskedjor, kommunikationer, fina promenadstråk och mycket mer. En bit bort nås enkelt söders utbud av restauranger och livsmedel, samt allt annat Gävle centrum har att erbjuda!

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hemsta, Gävle

Bangårdsgatan 17

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.