Bomhus, Gävle

Myrbackavändan 57

  • 4 rum
  • 104 kvm
  • Parhus
Högstbjudande 2 495 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Modernt gavelradhus på eftertraktade Myrbackavändan!

Välkommen till detta välplanerade gavelradhus på populära Myrbackavändan! Här bor du i ett modernt och stilrent enplanshus med endast en granne vägg i vägg, vilket ger extra lugn och avskildhet. Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum, varav ett med en egen walk-in-closet. Köket är ljust och fräscht med gott om arbetsytor och förvaring, och både köket och hallen fick nytt golv samt köksinredning 2021. Den luftiga hallen erbjuder också goda avhängningsmöjligheter.

Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en härlig rymd och social yta. Vardagsrummet är stort nog för både soffgrupp samt matplats och härifrån når du den insynsskyddade altanen som färdigställdes 2024. Altanen har en uppvärmd IBC-pool, driven av solpaneler, samt ett nybyggt förråd. Perfekt för avkoppling och förvaring!

Bostaden har två moderna badrum, varav ett utrustat med tvättmaskin. För extra förvaringsutrymme finns även en klädkammare. På framsidan finner du en solig trädgårdstomt med ytterligare en altan, ett uterum, samt renoverade förråd och cykelförvaring - allt uppdaterat mellan 2023 och 2024.

Du har två parkeringsplatser till ditt förfogande, varav en i garage i länga med fjärrstyrd port och en i en egen parkeringsruta. Dessutom är huset utrustat med Yale Doorman med wi-fi access för smidig och säker nyckelhantering, samt smart belysning via Plejd-system i kök, hall och walk-in-closet.

Samfälligheten erbjuder VA, garage, tvättstuga och en gemensam lokal som ingår i avgiften. Närhet till lekplats och kommunikationer gör området perfekt för barnfamiljer eller den som vill bo bekvämt och tryggt i ett trevligt område.

Varje hushåll har tillgång till att boka tvättstuga och bastu med relax, där bokning sker direkt på webbsidan. En del av gemensamhetslokalen har byggts om till ett gym som föreningens boende får nyttja.

Välkommen på visning!

Boka visning

  • Anmälan krävs- välkommen på visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bomhus, Gävle

Myrbackavändan 57

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.