Loftahammar, Gamleby

Karlsäng Friholmen 7

Såld
  • 3 rum
  • 70 + 20 kvm
  • Villa

Magiskt vinterbonat fritidshus med panoramautsikt över havet, ett drömboende på riktigt!

Detta vinterbonade fritidshus på 70 kvm erbjuder en enastående panoramautsikt över havet, vilket gör varje morgon och kväll till en magisk upplevelse. Huset är smakfullt inrett och utrustat för att uppfylla alla dina behov året runt.

Det stora, välutrustade köket med matplats är hjärtat i hemmet, perfekt för att laga utsökta måltider och njuta av dem med familj och vänner. Vardagsrummet med sin inbjudande braskamin skapar en varm och mysig atmosfär, idealisk för avkoppling efter en dag vid havet. De två rymliga sovrummen, badrummet och ett charmigt sovloft erbjuder en oerhört bekväm tillvaro, vilket gör det enkelt att samla nära och kära.

Utöver huvudbyggnaden finns en mysig gäststuga för extra gäster, en praktisk verkstad för alla dina hobbyprojekt och en friliggande bastu där du kan koppla av och njuta av livet. Inglasad veranda och flera altaner, alla med havsutsikt. Servitut finns för att bygga egen brygga men har idag, efter muntlig överenskommelse med granne, tillträde till existerande båtbrygga. Bryggdelen där båtarna ligger har köpts in gemensamt samt ena Y-bommen och flotte som ligger längst ut på bryggan tillhör nuvarande ägare. Övrig del av båtbrygga tillhör granne och ligger på dennes servitut.

Med både Loftahammar och Västervik inom bekvämt avstånd, har du alltid tillgång till ett rikt serviceutbud och mysiga kvarters- och hamnkrogar. Här kan du verkligen fly undan vardagen, omfamna lugnet och det privata läget, samtidigt som det finns gott om plats att samla det stora sällskapet för umgänge och minnesvärda stunder. Med möjlighet att sova upp till åtta personer, blir detta fritidshus den perfekta platsen för både små och stora sammankomster.

Låt ditt nya fritidshus bli en plats för avkoppling, äventyr och gemenskap. Upptäck magin med havet som granne och skapa minnen för livet i detta unika hem. Välkommen till en plats där drömmar blir verklighet!

Mer om mäklarna