Furulund, Furulund

Hemmansvägen 5

Såld
  • 6 rum
  • 146 kvm
  • Villa

Trevlig familjevilla i Furulund

Välkommen till denna välskötta familjevilla på lugnt och trivsamt område i Furulund. Villan utstrålar en omedelbar hemtrevnad och är det perfekta boendet för en barnfamilj. Nya Dala förskola ligger bara en kort promenad ner längs gatan, vilket gör det bekvämt för föräldrar med små barn. Här erbjuds en omsorgsfullt skött tomt som har själva trädgårdssidan med söderläge men man har lummiga träd som ger skön skugga när solen står som högst. I trädgården har man ett växthus som möjliggör odling av dina egna gurkor och tomater. Det finns också ett stort och fint uterum där man tillbringar större delen av tiden under sommarhalvåret.
Interiört har man alla möjligheter att disponera om ytorna om man är i behov av fler eller färre sovrum. Nuvarande planlösning erbjuder fyra sovrum och två stora vardagsrum, ett på vardera plan. Villan är mycket välplanerad och och väntar nu på att en ny generation tar vid och njuter av att allt som fastigheten erbjuder!

Området har mycket att erbjuda med en närhet till olika faciliteter. En sporthall, rekreationsområde, förskola och skola finns inom bekvämt avstånd. De omkringliggande rekreationsområdena Stävieskogen och Furulundskogen ger möjligheter till friluftsliv med sina motionsspår och charmiga lekmiljöer för barnen.

För pendlaren är det enkelt att ta sig till olika destinationer med den nya tågstationen i Furulund. Malmö, Landskrona och Helsingborg blir lättillgängliga, medan bussen erbjuder smidig transport till Lund. Det här är inte bara ett hem utan en plats där bekvämlighet och närhet till samhällsservice kombineras för att skapa den perfekta livsstilen för en modern familj. Välkommen till Hemmansvägen 5, din nya oas i Furulund.

Mer om mäklarna