Fristad-Gingri, Frufällan

Peder Gyltas väg 29

  • 8 rum
  • 202 + 9 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 995 000 kr

Modern och energieffektiv fastighet med ett fantastiskt läge!

Välkommen till detta vackra hem i populära Frufällan! En riktig skatt, högt och vackert placerad med bedårande utsikt över trädtopparna och Öresjö. Här hittar du denna väl tilltagna villa med stilfulla materialval, energieffektiv uppvärmning och låga driftkostnader. Perfekt för dig som vill flytta in direkt samtidigt som du lever nära naturen med trevliga grannar.

Här erbjuds fem sovrum, vardagsrum i öppen planlösning med matplats och kök från Vedum, praktisk tvättstuga med egen ingång, vinrum, allrum på ovanvåningen och två fina badrum med golvvärme. Allt detta finner ni fördelat i två plan med genomgående fina ytskikt och hög standard. Stora härliga fönster som i flera rum ger sjöutsikt över Öresjö. Gedigna öppna ytor med gott om plats att umgås på både inomhus och på den stora altanen om ca 100 kvm i sydvästligt läge. Fiber finns indraget. Parkering med plats för 4 bilar.

Du kommer bo i perfekt läge med mycket bra kommunikationer till Borås. Promenadavstånd till förskola, lekplatser, grönområden, god napolitansk pizza, busshållplats och Frufällans kommunala badplats med sandstrand, brygga och grillplats.

Du kommer inte bli besviken på detta underbara hem. Varmt välkommen på visning!

- Lina Amor Monroy

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fristad-Gingri, Frufällan

Peder Gyltas väg 29

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.