Buxbommen, Fristad

Lidavägen 25

  • 8 rum
  • 129 + 46 kvm
  • Villa
Högstbjudande 7 895 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Totalrenoverat drömhus med unikt sjöläge!

Nu har du äntligen möjlighet att förvärva detta fantastiska drömhus med unikt sjöläge! Varmt välkomna till Lidavägen 25, perfekt för dig som söker ett paradis på jorden, en riktig dröm med utsikt över fantastiska Öresjö. Här bor du ombonat och modernt med högt i tak och ljusa, luftiga rum med fågelkvitter och vågskvalp precis utanför fönstret. Ta en kopp kaffe eller te på terrassen, sen går du ned till båten eller tar ett dopp från din egna brygga.
Redan när du kliver in genom dörren möts du av en pampig känsla av rymd och ljus. De höga taken ger en imponerande atmosfär och skapar en luftig och behaglig miljö. Här har det inte sparats på något - bostaden är påkostat renoverad under 2020/2021. I stort sett allt, från fönster, el, rör, golv, nya badrum och kök. Modern utrustning och lyxiga materialval som tex; carraramarmor, Duravit och Smeg. I två av sovrummen kan du vakna till kluckandet av sjön.

Med sina generösa 185 kvadratmeter erbjuder villan gott om utrymme för hela familjen. De åtta rummen ger möjlighet till en flexibel planlösning, anpassad efter dina önskemål och behov. Dessutom finns det en egen brygga där du kan njuta av lugnet vid vattnet och avnjuta den vackra sjöutsikten. Tomtarean på 589 kvadratmeter ger gott om utrymme för trädgårdsaktiviteter och utomhuslek. Fin sandbotten vid bryggan skapar härliga förutsättningar med bad för både stora och små. Här kan du njuta av den naturnära omgivningen och koppla av från stadens stress, trots att du alltid har nära till allt om du så önskar.. Belägen vid naturnära promenadstråk. Inom några minuter finns skola, vårdcentral, prisad Icabutik, buss och allt annat du kan önska dig. Inom 15 minuter är du i centrala Borås och runt 50 min till Göteborg.

Missa inte chansen att bli ägare till denna drömliknande villa där naturen står i fokus. På Lidavägen 25 finner du ett hem att älska och skapa minnen i.
Du kommer inte bli besviken på detta underbara hem. Varmt välkommen på visning!

*Bokad visning* - kontakta mig så bokar vi in en privat visning till dig

Med vänliga hälsningar
- Lina Amor Monroy på SkandiaMäklarna
0733358007

Boka visning

  • Bokad visning - Boka enkelt via vår hemsida, välkomna

Mäklare

Bostadsfakta

Media

Bilder

Planritning

Buxbommen, Fristad

Lidavägen 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.