Flen, Flen

Bjurtorpsvägen 25

Besiktigad
  • 4 rum
  • 157 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 995 000 kr

Bjurtorpsvägen 25

Missa inte chansen på denna fina bostad med låga boendekostnader och en varm atmosfär. Här finns alla bekvämligheter man kan tänka sig som bergvärme, kamin, solpaneler, välutrustat garage, växthus och lekplatser i området!

Varmt välkommen till denna härliga 1,5-plans villa som ligger i det familjära och barnvänliga området Bjuren i Flen. Här finner du en välskött bostad med en yta på 157 kvadratmeter med fyra rymliga rum som ger plats för hela familjen att trivas.

Bostaden är utrustad med bergvärme och solpaneler som bidrar till en kostnadseffektiv uppvärmning. För de mysiga kalla kvällarna finns en kamin som sprider en varm atmosfär i hela huset. Entréplan har delvis öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum som ger en härliga gemensamhetsyta. Vidare på entréplan hittar du ett badrum, tvättstuga/pannrum och sovrum. På övre plan finner vi ett badrum, sovrum, kontor, och förråd/hobbyrum.

Bostadens garage är utrustat med en laddbox och automatisk garageport, vilket bidrar till extra bekvämlighet. För den trädgårdsintresserade finns även ett växthus där du kan odla dina egna grönsaker och blommor. Dessutom finns tre förråd i olika storlekar som ger goda förvaringsmöjligheter.

Området som bostaden är belägen i är lugnt och erbjuder fina lekplatser, en mindre fotbollsplan och förskola i närheten. I Flen finns även goda pendlingsmöjligheter med bra tågförbindelser.

Missa inte chansen att förvärva denna bekväma och energieffektiva bostad, varmt välkommen på visning! Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Flen, Flen

Bjurtorpsvägen 25

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.