Tosteberga, Fjälkinge

Bodavägen 20

REDO™
  • 7 rum
  • 353 kvm
  • Villa

En vacker idyll med utsikt över böljande åkrar och fält i natursköna Tosteberga!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - Här förbereds en kommande försäljning av Bodavägen 20!

På otroligt vackert läge, med utsikt över fridfulla ängar och odlade åkrar samt mjukt inramad av kulturstengärden och syrénhäckar stoltserar en stor, vitputsad villa byggd 2004. Här är det inte bara det vackra huset som tilltalar utan hela platsen bär på något magiskt - njut av otroligt vackra solnedgångar och den stillsamma friheten att leva i stort sett ostörd. Stor tomt om ca 5600 km som ger alla möjligheter att skapa precis den trädgården du drömmer om men redan nu finns bland annat en idyllisk innergård med uteplats, vackra stensättningar och prunkande rabatter.

Bostaden är rejäl till sin storlek och erbjuder hela 302 kvm att leva på fördelat på två plan. Huset är arkitektritat och byggt i lösvirke samt har golvvärme både på entréplan och övre plan. De stora fönsterna släpper inte bara in mängder med ljus utan är perfekt placerade för att kunna njuta av naturens vackra skiftningar genom årstiderna.
Som om inte det vore nog finns här även ett gästhus med full utrustning såsom kök och duschrum med tvättmaskin, här kan man välja att ha egen verksamhet eller varför inte hyra ut som nuvarande ägare gjort?

I Tosteberga by bor man med fin bygemenskap i naturskön kulturbygd. Promenadavstånd till mysiga lilla Tosteberga hamn.
Här finns ett levande föreningsliv med både byalag, hamnförening och idrottsförening. Det finns en väldigt omtyckt friskola i Trolle Ljungby för årskurs F-6, endast 5 km bort. Större butiker och service hittas 8 km bort i Bromölla. Tosteberga ligger med närhet till både Kristianstad, Åhus och Sölvesborg. Köpenhamn/Kastrup når man på mindre än två timmar.

Varmt välkommen att göra en intresseanmälan via hemsidan så återkommer vi när det är dags för visning!

Följ oss gärna på Instagram på Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Tosteberga, Fjälkinge

Bodavägen 20

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.