Fjälkinge

Amerikavägen 18

  • 6 rum
  • 144 + 25 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 095 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Amerikavägen 18, ett perfekt hem för barnfamiljen!

Här har ni chansen att förvärva ett charmigt 1,5-planshus på ett av Fjälkinges bästa lägen! Perfekt planering för den större familjen med behov av många sovrum. Den här bostaden erbjuder en välskött trädgård med bästa solläge, perfekt för avkoppling och utomhusaktiviteter.

Man möts av ett ljust och öppet vardagsrum och ett nyrenoverat kök, perfekt för middagar med vänner och familj. I anslutning till köket finns ett extra rum som kan användas som ett mysigt tv-rum eller hemmakontor. Från hallen når du även en praktisk tvättstuga som leder ut till trädgården på baksidan, samt ett fräscht badrum.

En trappa upp kommer du till en rymlig hall som leder vidare till hela fyra sovrum, perfekt för den stora familjen eller för dig som vill ha plats för gäster och hemmakontor. Ett av sovrummen har dessutom utgång till en härlig balkong, där du kan njuta av morgonkaffet eller kvällssolen.

Här bor ni med närhet till allt ni kan behöva: skola, affärer och goda kommunikationer. För pendlaren är Fjälkinges tågstation en stor fördel. Samhället bjuder också på ett rikt föreningsliv med idrottsaktiviteter för alla åldrar.
Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Fjälkinge

Amerikavägen 18

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.