Fjälkinge

Österslövsvägen 4

REDO™
  • 6 rum
  • 104 + 127 kvm
  • Villa

Väl omhändertagen enplansvilla med källare i härliga Fjälkinge!

I barnvänliga och populära Fjälkinge presenterar vi nu en riktigt trevlig enplansvilla med källare från 1967 som genom åren moderniserats till dagens fräscha standard. Här bor man bekvämt i ett villakvarter i en väl omhändertagen villa med generösa ytor såväl inne som ute.

Invändigt fördelas ytorna på två plan - entréplan samt källarplan. Här erbjuds ett stort kök från Ballingslöv i öppen planlösning mot vardagsrummet som också har utgång till det fantastiska uterummet, fyra generösa sovrum, helkaklat badrum, gästtoalett och en riktigt fräsch tvättstuga. Köket är klassiskt och riktigt välskött, med både stora förvaring- och bänkytor. Här lagas det med glädje goda middagar till både familj och vänner!
De sociala ytorna är tilltalande och en regnig höstkväll kryper man gärna upp i soffan framför den värmande braskaminen. Härifrån nås även det stora uterummet och den insynsskyddade baksidan med uteplats i söderläge och härlig trädgård som är lättskött och trevlig med både fruktträd och bärbuskar.

Bostaden har nytt tak samt solceller vilket håller nere driftskostnaderna. Bilen ställer man behändigt i det värmeisolerade garaget, alternativt i carporten med laddare för elbil eller på uppfarten.

Österslövsvägen 4 ligger med gångavstånd till skola, förskola, mataffär samt bra bussförbindelser. I Fjälkinge bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv, tennisbana, fotbollsplan och Fjälkinge backe naturreservat. Det är smidigt att pendla kollektivt och hoppar du på cykeln kan du nyttja cykelvägen som går via Hammar till Kristianstad. Med bilen når du snabbt Kristianstad och C4 shopping med stort utbud.

Varmt välkomna att göra en intresseanmälan så återkommer mäklaren när det är dags för visning!

Följ oss gärna på Instagram på @Skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fjälkinge

Österslövsvägen 4

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.