Centralt, Finspång

Hyttvägen 12

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 3 rum
  • 69 + 60 kvm
  • Villa
Utgångspris 1 495 000 kr

UNIK SEKELSKIFTESDRÖM I HJÄRTAT AV FINSPÅNG!

Nu kan vi stolt presentera denna fantastiska sekelskiftesdröm vid namn Villa Solhem beläget i hjärtat av Finspång!
Här finns ett välbevarat hus anno 1913 med charmiga detaljer såsom vackra köksskåp, djupa fönsternischer och enormt med förvaring som gör att huset andas en svunnen tid. Den vackra granitsockeln, snickerier i dämpande linoljefärger och handblåst glas i fönstren genomsyrar känslan av sekelskifte. Insidan erbjuder rymliga rum där både vind och källare har goda möjligheter till att bildas om till boyta och sedan kan både barn och gäster bjudas plats.

Grönskande trädgård full av blomster och bärbuskar där olika platser kan skapas och utnyttjas på olika sätt, och med ett fantastiskt trädgårdsförråd med plats för allt du behöver. Varför inte odla egna grönsaker i växthuset och sylta av bären på buskarna? Här kan du skapa din egen pittoreska oas och slå rot inför framtiden, huset ger dig alla möjligheter att skapa ett unikt hem. Här bor familjen med gångavstånd till mataffärer, restauranger, skola, förskola, kommunikationer, badsjön Bönnern och mysiga promenadstråk runt vackra slottsparken.

Ta chansen att förvärva ett unikt sekelskifteshus som sällan når marknaden - välkommen att kontakta ansvarig mäklare redan idag!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Finspång

Hyttvägen 12

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.