Vinnö, Färlöv

Korsvägen 11

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 138 + 11 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 795 000 kr

Vackert lantligt hus på barnvänligt läge i Vinnö!

I mysig bymiljö presenterar vi nu denna vackra 1,5-plansvilla belägen på mycket barnvänligt läge mitt inne bland villorna i mysiga Vinnö. Här erbjuds ett charmigt hus i lantlig stil där det är uppenbart att nuvarande ägare varit måna om att ta hand om sitt hem. Man har renoverat löpande genom åren med varsam hand och varit noggrann med att bevara den tidstypiska stilen och husets själ. Det har valts lugna, jordnära färgsättningar och påkostade, trivsamma materialval.

Köket, som är från Ballingslöv, är generöst till sin storlek och erbjuder massor med förvaring och bänkyta. En trevlig sittbänk bidrar inte bara till visuellt nöje utan är också en perfekt plats för umgänge vid matlagningsbestyren, här kan barnen sitta och läsa läxan eller ta en stunds paus. Skafferiet är en mycket uppskattad klassiker i ett lantligt kök och ger ytterligare yta för förvaring.
Vardagsrummet är rymligt och här myser hela familjen i soffan framför en bra film med kaminens sprakande brasa i bakgrunden. Här erbjuds även tre sovrum, varav två på övre plan, helkaklat badrum, gästtoalett och en riktigt trevlig tvättstuga.

Utvändigt är miljön lika trevlig som invändigt, här finns uteplatser i plural och gott om utrymme för lugna lediga stunder eller roliga sommarkvällar med vänner där skratten aldrig dör ut. Huset är beläget på hörntomt som är fint inramad av thujahäck, här finns även vackra stensättningar och fruktträd. Stort trädäck i söderläge med utekök och plats för både soffgrupp och matplats. På verandan under tak njuter man av skugga de soligaste dagarna och den här platsen är även perfekt för en lugn stund med en god bok när sommaregnet långsamt strilar ner.

I trädgården stoltserar även en stor magnolia från 1930-talet!

I Vinnö bor man i barnvänliga kvarter med närhet till förskola och skola upp till årskurs 6. Med matbutik och busshållplats en kort promenad bort har du all den service du behöver i vardagen. Härlövs handelsområde och centrala Kristianstad nås med en kort bilresa.
Njut av att bo i vacker natur och med god sammanhållning bland grannarna!

Varmt välkomna att boka in er till visning via vår hemsida!

Följ oss gärna på Instagram på @skandiamaklarna_kristianstad. Där får ni full uppdatering på både aktuella och framtida förmedlingar.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vinnö, Färlöv

Korsvägen 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.