Färlöv, Färlöv

Araslövsvägen 1

  • 7 rum
  • 240 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 495 000 kr

Stor och modern villa med separat gästhus till salu i barnvänliga Färlöv!

Låt oss presentera - möjligheternas bostad med totalt över 300 kvm boarea! Här har vi två bostäder på en och samma fastighet där huvudbyggnaden totalrenoverats under 2012 och gästhuset under 2023, med egna ingångar, uteplatser och allt på en och samma stora hörntomt. Antingen bor man själv i ena delen och hyr ut den andra, hyr ut båda eller varför inte skapa ett generationsboende så familjen kan vara nära men ändå ha sitt eget. Bostadshuset är ståtligt från gatan och ståtligt från trädgården. Vi möts av en modern och rymlig familjevilla på hela 240 kvm boarea med fyra sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, två toaletter, trevliga sällskapsytor i öppen planlösning och golvvärme mellan vardagsrum, kök och matplats. Under 2014 har man även gjort en tillbyggnad för att förlänga vardagsrummet och bygga till ytterligare en toalett. Med sitt effektiva uppvärmningssystem, jordvärme, håller man driftkostnaderna låga trots den stora boytan.

Gästhuset, med sina 77 kvm boarea, bjuder på ett fräscht IKEA-kök, rymliga sällskapsytor, helkaklat badrum, gästtoalett och två sovrum.

Denna bostad kan man njuta av i generationer - en älskad villa som sett busiga barnsben bli trygga vuxna och nu ser fram emot nästa familj att älska och vara trygghet åt. Villan är fint belägen på stor och lättskött tomt med många möjligheter - vad sägs om ett spabad eller en pool? Garage samt uppfart med plats för flertalet bilar. Där finns även möjlighet för hunduppfödning eller plats för dina egna hundar. Hundgårdarna har plats för 6 hundar.

Bostaden ligger i närheten av skola, förskola, kommunikation och matvarubutiker. I Färlöv bor man utmärkt med närhet till Kristianstad innerstad men också till natur och friluftsliv.

Varmt välkomna att boka in er till visning via mäklarens hemsida!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Färlöv, Färlöv

Araslövsvägen 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.