Skutudden, Falun

Skutuddsvägen 28

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 154 kvm
  • Villa
Utgångspris/bud 4 095 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Trevlig villa för familjen i bra läge på fina Skutudden i Falun, ett stenkast från båthamn med allmän badplats samt populära badplatsen Sandlandet. Här bor ni i direkt närhet till allt man önskar sig, sjön Runn och sitt rika båtliv, samt trevliga vinteraktiviteter som till exempel långfärdsskridskor. Ni har endast ca 8-10 minuter med bil in till centrum i Falun. Går också bussar flitigt och ofta från närområdet. Ni har även direkt närhet till skolor, välsorterad Hemköp matbutik, pizzeria, fin natur, Pumpen och elljusspår för längdskidåkning vintertid och fina skogsturer sommartid samt fina promenadleder vid Runn samt runt Hosjön.
Ert nya hem innehåller 6 rum och kök i 2 plan. Bostaden har i nuläget hela 4 sovrum. På övre plan finns ett stort allrum, nyrenoverat badrum, samt sovrum. På detta plan kan man skapa ett till sovrum om så önskas. I entréplan så möts vi av rymlig hall med gott om plats för förvaring av ytterkläder. Kök i fint skick och med all maskinell utrustning man önskar, till och med en lyxig inbyggd kaffemaskin, från köket finns utgång till den inglasade och öppningsbara altanen. Vardagsrum med kamin att kunna elda i under årets lite kallare månader.
Fräscht badrum även i detta våningsplan, helkaklat med badkar. Praktisk groventré och tvätt avdelning. Fiber/internet är även indraget i huset. Båtplats ingår till fastigheten!
Rymlig tomt och lugnt område utan genomfartstrafik, perfekt för barnen att kunna springa runt tryggt på. Som inte detta vore nog så finns även isolerat kallgarage, grillkåta, sandlåda, vedförråd med mera. Se gärna under övrigt fliken där säljaren berättar saker dom uppskattar med huset och området.

Kom och upplev fastigheten på plats! Välkomna att boka in er till visning och ert nya hem! Här kommer ni att trivas från dag 1 i detta fina område!

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Skutudden, Falun

Skutuddsvägen 28

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.