Skutudden, Falun

Skansvägen 12

Såld
  • 5 rum
  • 110 + 97 kvm
  • Villa

Enplansvilla med sjöutsikt, suterräng-plan och garage på Skutudden.

Välkommen till Skansvägen 12 och denna enplansvilla med sjöutsikt och suterrängplan, belägen på natursköna Skutudden i Falun. Här erbjuds ett sjönära boende med en stor altan, gillestuga och ett rymligt garage, allt på en stor och vacker tomt. Detta hem har stor potential för dig som vill skapa ett personligt boende enligt dina egna önskemål.

Till fastigheten hör det till en båtplats på bryggorna nedanför huset på andra sidan ängen. Båtplatsen är inskriven i fastigheten och har en årlig avgift om 200kr.

Huset rymmer fem rum och kök samt en biyta på 97 kvadratmeter. De generösa ytorna ger gott om utrymme för både sociala tillställningar och avkoppling. Den mysiga gillestugan på suterrängplanet är perfekt för familjens gemensamma stunder, där ni kan njuta av trevliga kvällar eller bara en rogivande stund vid den öppna spisen.

Den stora altanen som nås från både kök och vardagsrum på övre plan, erbjuder en fantastisk utsikt över sjön Runn och blir en naturlig samlingspunkt för sommarens alla grillkvällar och soliga dagar. Här kan du njuta av lugnet med vänner och familj.

Skutudden är en pittoresk del av Falun, känd för sina vackra omgivningar och närheten till sjön Runn. Området präglas av grönska och vatten, vilket gör det till en idealisk plats för friluftsliv och rekreation. Sjön Runn är en av Dalarnas mest populära sjöar, känd för sitt klara vatten och natursköna miljöer. Här finns möjlighet till bad, fiske och båtliv under sommarmånaderna, samt skridskoåkning och skidåkning på vintern. Den stora sjön är också en populär destination för kajak- och kanotpaddling.

I närheten av Skutudden finns matbutiker, skolor och förskolor, vilket gör området mycket barnvänligt och praktiskt för familjer. Flera promenadstråk och cykelvägar finns i området, vilket gör det enkelt att njuta av naturen året runt. Denna fastighet är perfekt för dig som söker ett hem i en naturskön omgivning.

Upptäck ditt nya hem på Skutudden!

Varmt välkommen att anmäla dig till visning.

Mer om mäklarna