Pilbo, Falun

Anrikningsvägen 10

Såld
  • 5 rum
  • 111 + 96 kvm
  • Villa

Välkommen till Pilbo, ett av Faluns populäraste område, och till denna charmiga 40-talsvilla med 5 rok på 111+96 kvadratmeter, med lummig trädgård á la hippie-stil.
Fastigheten renoverades nästintill helt år 2009, med nytt kök, nytt badrum och nya golv och ytbehandling i de flesta rum i bodelen. Husets utsida målades om 2010.
Badrummet renoverades återigen år 2022, och uppvärmningen byttes från pellets till bergvärme år 2015. Kylskåp, diskmaskin och tvättmaskin är inköpta senaste åren.
Rummen är stora och bra planerade, köket är mindre med själva matsalsdelen som en egen yta. Badrum på övervåningen och en liten toalett på nedervåningen.
I källaren finns tvättstuga, två större förvaringsrum och garage.
Trädgården är lummig med mycket växtlighet med bland annat äppelträd och krikon. Buskar runt hela huset gör det insynsskyddat på de flesta håll. Det finns även öppna ytor med potential till både utbyggnad och odling. På gården finns även garage och förråd/bod.
Pilbo ligger cirka två kilometer från centrum, och är ett populärt och lugnt område med lekplats, islekbana och närheten till skog och bystuga. Förskola/skola finns en kilometer bort, och det är en kilometer till närmsta butik.
Dryga kilometern bort finns också populära Källviksbacken, och du har närhet till träningsmöjligheter vid Tallen.
Bussförbindelser finns cirka 50 meter från huset, och det går flitigt med bussar både mot centrum och till Borlänge.
I Pilbo har du närheten till fart och fläkt i centrum, men får ändå lugnet och fritiden som passar både barnfamiljer och dig som vill kunna cykla till stan på tio minuter, men som ändå vill ha en fristad.

Varmt välkomna att meddela ert intresse för visning!

Mer om mäklarna