Eslöv - Norr, Eslöv

Lapplandsvägen 20

REDO™
  • 4 rum
  • 150 kvm
  • Villa

Familjevilla på bra läge i centrala Eslöv!

Varmt välkomna till Lapplandsvägen 20 och denna trevliga familjevillan!
Här erbjuds ett rymligt hus om 150 kvadratmeter som disponerar över två plan med sociala ytor på bottenvåningen och en mer privat del en trappa upp. På entréplan bjuds du in till ett luftigt vardagsrum och ett kök som lockar fram den inre kocken med sina generösa arbetsytor. Här finns även ett stilrent, helkaklat badrum samt en praktisk tvättstuga med grovingång. Som extra bonus hittar du ett stort, inglasat uterum som förlänger säsongen och ger plats för mysiga stunder året runt.
På övre plan väntar bostadens tre sovrum, ett mindre allrum och ett äldre men fullt fungerande badrum - perfekt för familjelivets lugnare stunder.
Ute hittar du ett fantastiskt träddäck, perfekt för grillkvällar och sköna sommarkvällar med nära och kära. För familjens små finns även en lagom stor gräsmatta med plats för spring och lek samt odling om det lockar.
Med ett oslagbart läge nära centrum, butiker, skolor och tågstation är detta det perfekta hemmet för familjen som söker både komfort och närhet till allt!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Eslöv - Norr, Eslöv

Lapplandsvägen 20

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.