Snopptorp, Eskilstuna

Annehillsgatan 5

Besiktigad Försäkrad
  • 7 rum
  • 137 + 101 kvm
  • Villa
5 795 000 kr

Representativ arkitektritad villa invid ån i Snopptorp

Nu ges tillfälle att förvärva en representativ arkitektritad villa vid ån i Snopptorp. Denna villa kombinerar stil och funktion med sina 137 + 101 kvm, fördelade på 7 rum och kök, inklusive 5 sovrum. Belägen längst in på en lugn återvändsgata, erbjuder den en unik och avskild miljö nära ån.

Villan är designad för att erbjuda fantastiska sällskapsytor i etage. Det franska Mobalpaköket med matplats för större sällskap har en vacker vy mot ån och är utrustat med profilerade ekluckor och arbetsytor i sten. Fyra av sovrummen är placerade på ett plan, sedan finns det två helkaklade badrum, varav det ena är utrustat med bastu. För gäster finns en separat toalett.

Huset har nyligen försetts med ett laserat betongtegeltak och dränering är utförd. Garaget med eldriven port erbjuder direktaccess inifrån huset, och en snickarbod ger praktiska möjligheter för hobbyprojekt.

Utemiljön är en oas med en gjuten pool och ett stiligt stenlagt poolområde som inkluderar flera uteplatser. Den lummiga trädgården är omgiven av grönska och pryds av äppel-, plommon- och körsbärsträd samt odlingar av rabarber och plommontomater. Fina stenläggningar, inramande staket och rosenbuskar skapar en härlig miljö att vistas i. Vid å-kanten finns även en badbrygga.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Snopptorp, Eskilstuna

Annehillsgatan 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.