Slagsta, Eskilstuna

Lindhagavägen 52

  • 6 rum
  • 130 + 61 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 950 000 kr

Välkommen till denna fantastiska villa belägen i ett barnvänligt område. Huset erbjuder generösa sällskapsutrymmen på entréplan, där en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum skapar ett ljust och luftigt vardagsrum. På detta plan finns även en gästtoalett och ett väl tilltaget sovrum. Från vardagsrummet når man den stora terrassen, perfekt för solbad och grillkvällar.

På övervåningen hittar vi ett helkaklat badrum och fyra rymliga sovrum. En balkong, som nås från den möblerbara hallen, erbjuder en trevlig plats att njuta av utomhusmiljön.

Den påkostade källaren är ett riktigt guldkorn och rymmer idag relaxavdelning, hobbyrum, tvättstuga och ett biorum ? perfekt för filmälskaren som vill vara för sig själv eller slippa störa övriga familjemedlemmar.

Tomten är stor och friköpt, med en plan och fin gräsmatta som ger gott om plats för lek och aktiviteter. Fastigheten värms effektivt upp via fjärrvärme, vilket säkerställer en behaglig inomhustemperatur året runt.

Villan har genomgått omfattande renoveringar från 2014 och framåt, vilket inkluderar nytt tak, ny fasad, nya fönster, nytt kök, vattenburen golvvärme på entréplan, nya badrum och ny fjärrvärme. Mer detaljer finns under dokumentet "Renoveringar". Här är det bara att flytta in och börja njuta av ditt nya hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Slagsta, Eskilstuna

Lindhagavägen 52

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.