Skogsängen/Vilsta, Eskilstuna

Murkelvägen 3

Såld
  • 5 rum
  • 127 + 146 kvm
  • Villa

Välkommen till en rymlig familjevilla i ett av stadens mest eftertraktade villaområden!

Denna spännande villa i flera etage erbjuder en fantastisk möjlighet för den stora familjen att skapa sitt drömboende. Huset har ett generöst utbud av sällskapsutrymmen, inklusive ett vinkelvardagsrum med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. På mellanplanet hittar du en stor och inbjudande gillestuga med en värmande öppen spis, perfekt för mysiga höst- och vinterkvällar. På samma plan finns även ett av husets sovrum. Huset erbjuder hela tre toaletter, ett på varsitt plan.

Fastigheten har ett äldre men välunderhållet ytskikt, vilket ger dig möjligheten att sätta din egen prägel på hemmet. Villan har också ett garage och gott om förvaringsutrymmen, vilket passar perfekt för dig som gillar att kunna arbeta avskilt i hemma miljö.

Läget är svårslaget, huset ligger på en lugn återvändsgata med närhet till centrum, förskola och skola. Dessutom har du Vilsta naturområde alldeles i närheten, med motionsslingor, promenadstråk, gym, restaurang och en badplats för hela familjens nöjen och rekreation.

Detta är en villa med potential och ett bra läge. Här har du chansen att skapa ditt perfekta hem i en trygg och trivsam miljö.

Varmt välkommen att upptäcka vad detta hus kan bli för just dig och din familj!

Mer om mäklarna