Ostra, Eskilstuna

Lövlundsvägen 2

Såld
  • 4 rum
  • 90 kvm
  • Villa

Enplanshus i idylliska och mälarnära Ostra

Idyllisk enplansvilla i populära Ostra med pool, modernt kök och grönskande trädgårdstomt saluförs nu. Villan ligger belägen på hörntomt om ca 1622 kvm. Villan har under senaste åren genomgått flera renoveringar såsom, nytt kök, nya golv, ny luftvärmepump och ommålade ytskikt. Här kan du njuta av en sommaridyll med pool och stora altaner som ger utemiljön till den självklara platsen under sommaren. Utekök och tak över delar av altanen hittar i anslutning till huset.Huset består av 90 kvm fördelat på 4 rum och kök varav 3 sovrum. Nytt kök från 2020 med gråa profilerade köksluckor som snyggt möts upp av de betonggråa bänkskivan i grått. Köket har en praktisk köksö vilket skapar bra arbetsytor. Mysigt skafferi med hyllor förstärker den härliga känslan som finns i köket. Köket ger dig gott om plats för stort matbord. Praktisk klinker på golvet i hallen och bra förvaring i stora skjutdörrsgarderober. Intill ett av de tre sovrummen som finns hittar vi en rymlig och praktisk klädkammare. På tomten finns ytterligare ett hus, ett hus som idag inte är färdigställt, vilket skapar oändliga möjligheter för dig som köpare att göra om till verkstad, tonårsrum/gästhus eller ett isolerat förråd. Fiber finns i gatan och redo att kopplas in. Ett perfekt hus för dig som söker en bra villa med fina kvalitéer.

Till huset hör en vacker och generös trädgårdstomt med hörnläge. Altan som sträcker sig runt mer än halva huset. Utekök samt stor altan med pool.

Detta hem är perfekt beläget i Ostras hjärta på trevliga Lövlundsvägen, med närhet till bland annat bad och båtliv i Mälaren, Sundbyholms hamn med dess restaurang och café samt Sundbyholmstravet.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna