Mesta, Eskilstuna

Gärdesvägen 24

REDO™
  • 8 rum
  • 172 + 45 kvm
  • Villa
Högstbjudande 5 850 000 kr

30-tals idyll i barnvänlig Mesta

Välkommen till denna unika och drömmiga Villa Villekulla, belägen i det barnvänliga området Mesta med trygga omgivningar. Här bor du längst upp på en lugn återvändsgata, inramad av charmiga smidesgrindar. Den vackra 30-talsvillan har under 2003 genomgått en omfattande totalrenovering och tillbyggnad, där den tidstypiska charmen har bevarats med spröjsade fönster, generös takhöjd och vackra ljusinsläpp som skapar en ljus och luftig känsla.

Villan erbjuder ett modernt kök med vita skåpluckor, svarta bänkskivor i granit och en tidstypisk vedspis som förgyller rummet. Med sina fyra rymliga sovrum och genomgående fina trägolv kombinerar detta hem både praktiska lösningar och stilrena detaljer. En charmig glasveranda skapar ett ljust utrymme, perfekt för avkoppling med din favoritbok. Här finns också en bastu med tillhörande dusch och relax för avkopplande stunder. Den separata grovingången/tvättstugan underlättar vardagen. Snickarglädje i detaljerna både ute och inne förstärker husets karaktär och skapar en varm och ombonad miljö.

Den lummiga, friköpta trädgården omfamnar huset med blomster som syrenbuskar och pioner samt fruktträd som körsbär och bigarråer. Här finns generösa ytor för barnens lek och familjens avkoppling. För barnen finns en lekstuga som inbjuder till lek. Fastigheten har dessutom ett stort garage på cirka 30 kvm med elbilsladdare. Fiber för snabbt bredband är redan installerat.

Fastigheten erbjuder en väl tilltagen terrass på villan baksida och på entrésidan finns en balkong. För effektiv uppvärmning finns bergvärme installerat.

Mesta är ett populärt område med utmärkta kommunikationer, bland annat bussförbindelser och endast 4 km till påfarten till E20. I närheten finns badplatser, skola, förskola, pizzeria, gröna områden och fotbollsplaner. Dessutom ligger matbutiker och köpcentrumet Tuna Park på bekvämt avstånd.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mesta, Eskilstuna

Gärdesvägen 24

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.