Lista, Eskilstuna

Lista Berga Ekliden

Såld
  • 6 rum
  • 188 kvm
  • Villa

Lantligt Drömhem med Modern Komfort och Pool

Välkommen till Lista Berga Ekliden, ett drömhem där modern komfort möter lantlig charm, perfekt beläget endast 15 minuter från Eskilstuna Centrum. Denna fantastiska bostad om 188 kvm, fördelad på två plan, erbjuder generösa ytor och en mängd bekvämligheter för hela familjen.

När du kliver in vid huvudentrén finner du ett rymligt vardagsrum med en eldstad, idealiskt för avkopplande kvällar med familjen. Intill vardagsrummet ligger ett nyligen renoverat, ljust och helkaklat badrum som erbjuder både stil och funktionalitet. Väl inne i huset hittar du av ett rymligt kök från 2004 med plats för ett större matbord, vilket skapar en härlig samlingspunkt för familjemiddagar och sociala tillställningar. Köket är utrustat med en nyare spishäll och en mysig eldstad som förhöjer den hemtrevliga känslan. Intill köket finns ett praktiskt grovkök med tvättavdelning, samt en loungehörna och ett rum som används som matsal, perfekt för att underhålla gäster.

På övre plan möts du av en stor allmän yta med plats för soffgrupp och mediamöbel, vilket skapar en perfekt gemensamhetsyta. Här finns även två stora sovrum, där det ena enkelt kan omvandlas till två sovrum, vilket ger flexibilitet för växande familjer eller gäster. På detta plan finns även en praktisk gästtoalett.

Utöver huvudbyggnaden finns en vinterisolerad gäststuga, vilket erbjuder extra boendeutrymme eller en privat arbetsplats. Ett rymligt dubbelgarage med förrådsdel intill ger gott om förvaringsutrymme och plats för fordon. På tomten hittar du även en pool och en charmig liten damm som skapar en idyllisk utomhusmiljö.

Det lantliga läget ger dig frid och ro, samtidigt som du har nära till Eskilstuna Centrums alla bekvämligheter. Missa inte chansen att uppleva detta unika hem som kombinerar det bästa av två världar, välkommen till Lista Berga Ekliden, ditt nya drömhem på landet!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna