Lasarettsområdet/Djurgården, Eskilstuna

Kungsvägen 43

Såld
  • 5 rum
  • 135 + 50 kvm
  • Radhus

Påkostat och toppmodernt radhus

Välkommen till detta sällsynta och påkostade boende i centrala Eskilstuna. Ett fantastiskt friköpt radhus där varje detalj är genomtänkt och inget lämnat åt slumpen. Här finner vi ett radhus utöver det vanliga, fördelat på två och ett halvt plan plus källare med en kvadratmeter om 135 + 50. Radhuset präglas av stora sällskapsytor, en känsla av rymd och gedigna materialval. Hela radhuset har genomgått en totalrenovering de senaste åren och resultatet är enastående. Huset är uppfört på 1970-talet och har påkostad och häftig planlösning genomgående. Vardagsrummet med sina ca 4 meter i takhöjd ger en härlig rymd till de redan stora rummet. Via vardagsrummets altandörr når vi framsidans altandäck i härligt syd-/västligt läge där man med fördel avnjuter luncher och middagar. Framsidan som är helt insynsskyddad erbjuder fina planteringar och ett förråd. Ett helt nytt kök med öppen planlösning mot matplatsdelen med häftig utsikt över vardagsrummet. Köket är påkostat med stor köksö, induktionshäll med inbyggd köksfläkt, integrerade diskmaskin, vinkyl samt smakfullt vitrinskåp med integrerad belysning. På samma plan som köket finner vi en helkaklad wc med smakfull inredning samt en utgång till radhusets baksida med en grusad uteplats med plats för trädgårdsmöbler. En halv trappa upp från köksplanet finner vi balkongen på framsidan, en trevlig plats att ta en koppkaffe på. Två sovrum på övre plan, masterbedroom är rymligt och har gott om förvaring i skjutdörrsgarderob. Intill sovrummen finner vi även ett allrum som idag används som ett hemmakontor. På övre plan finns också ett helkaklat badrum i grått med både dusch och badkar.
Nere i källarplan finner vi en tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare samt en diskho och mycket förvaring. Här finns även två stycken förråd. Resterande delen av källarplanet finner vi ett stort rum som ger plats för både en vardagsrumsdel och en sovrumsdel. I rummet finns även en walk in closet som är avdelad från resterande delen med en vägg. Via rummet når vi ett helkaklat badrum med dusch bakom glasväggar, toalett och handfat. Bilen parkerar du smidigt i den gemensamma carportlängan. Bredband via fiber finns installerat. Energieffektivt radhus med energiklass B vilket ger dig ränterabatter hos de flesta storbanker.
Ett mycket smakfullt hem som verkligen bör upplevas på plats.

Här ingår varmvatten, kabel-TV, uppvärmning och carport med elstolpe i samfällighetsavgiften, finns även möjligthet för laddning av el-bil. Samfällighetsföreningen har även en privat lekplats i fint skick på låst innergård, flertalet gästparkeringar i carportlängan, flertalet cykel förråd och trädgårdsförråd.

Lasarettsområdet ligger i anslutning till Mälarsjukhuset och endast ca 200m från Djurgårdsparken. Här har ni närhet till skola, förskola, shopping i centrum och på vägen till centrum möter Sveaplan och Gamla staden med dess butiker och caféer. Ett av Eskilstunas mest eftertraktade områden tack vare det centrala läget med närhet till både sjukhus, friluftsliv och Eskilstuna centrum.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna