Kolstahatt, Eskilstuna

Kolstahattsvägen 77

Såld
  • 2 rum
  • 28 kvm
  • Villa

Charmigt fritidshus med Mälarutsikt på Kolstahattsvägen 77 - Perfekt sommaridyll!

Drömmer du om en idyllisk sommarstuga vid vattnet? Då är Kolstahattsvägen 77 den perfekta platsen för dig! Detta underbara fritidshus ligger på en naturskön tomt med tre separata byggnader: en huvudbyggnad, en sovstuga och en bod med mulltoa, förrådsdel, dusch och bastu. Tomten är vackert belägen med grönska, några träd och en storslagen utsikt mot Mälaren. Här kan du njuta av lugnet och naturen samtidigt som du har närhet till vattnet.

Huvudbyggnaden erbjuder en trivsam och funktionell planlösning. Här finns ett kök, perfekt för att laga härliga måltider under sommarens dagar. Intill köket finns ett sovutrymme som ger en rofylld plats för vila och återhämtning. Det finns också en rymlig matplats där du kan njuta av måltider tillsammans med familj och vänner, med utsikt över den vackra omgivningen.

Kommunalt vatten och avlopp är redan betalt och ligger i tomtgräns, vilket underlättar framtida utbyggnad och bekvämlighet. Detaljplanen är generös och tillåter att 1/7 av tomtens storlek bebyggs, vilket ger dig stora möjligheter att anpassa och utveckla fastigheten efter dina behov och drömmar.

Kolstahattsvägen 77 är den perfekta platsen för dig som söker en avkopplande oas eller en möjlighet att bygga ditt drömhus med Mälarnära läge.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna