Välkommen till Långvinkelsgatan 8!

Grangärdet, Eskilstuna

Långvinkelsgatan 8

Såld
  • 4 rum
  • 115 + 48 kvm
  • Villa

Villa med attraktivt och familjevänligt läge på Grangärdet

I ett av Eskilstunas mest attraktiva villaområden erbjuds nu detta möjligheternas 20-talshus! Ett gediget hus med ytskikt och våtrum av äldre standard. 3-glasfönster i större del av bostaden samt fjärrvärme. Utmärkt för dig som vill forma ditt nya drömboende i ett område där villorna sällan byter ägare.

Entréplan bestående av rymlig entréhall, dusch/wc, ett äldre kök, vardagsrum, matrum samt en garderob. Övre planet består av en hall med förvaring samt två bra sovrum med förvaring i varsin klädkammare. Råkällare (nås både via entréplan samt direkt utifrån) med lite lägre i tak, rymligt pannrum, tvättutrymme, stor matkällare, hobbyutrymme samt ett utrymme med badkar. Fristående garage med plats för en bil samt en förrådslänga. Fiber finns vid tomtgräns.
Observera att nuvarande ägare har rökt pipa inomhus och att viss sanering därmed kan vara aktuell utöver renovering.

Huset är beläget på en plan trädgårdstomt om 1 482 kvm med fruktträd, buskar, rabatter och fina gräsytor.

Läget är optimalt för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Nära anslutning till förskola, skola, köpcentrum, bra kommunikationer och vackra grönområden. Parken Zoo och Tuna Park finns även de på nära avstånd och endast en gång eller cykeltur bort nås Eskilstuna centrum.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna