Gillberga, Eskilstuna

Gillberga Grindäng

Såld
  • 7 rum
  • 264 + 94 kvm
  • Villa

Villa utöver det vanliga med extra allt

Denna imponerande villa om hela 264 kvm erbjuder en perfekt kombination av rymd, kvalitet och stil. Här möts du av en inbjudande gårdskänsla och ett hem som är utformat för att passa både familjeliv och umgänge med gäster. Villan är omsorgsfullt planerad med ett fantastiskt vardagsrum där takhöjden på 5,70 meter skapar en enastående rymd. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum, matplats och kök gör detta till hemmets naturliga samlingspunkt.

Huset rymmer totalt fem rymliga sovrum och två exklusiva badrum, perfekt för en stor familj eller dig som önskar extra utrymme. För mysiga stunder på vintern finns en braskamin centralt placerad och hela entréplanet är utrustat med vattenburen golvvärme, vilket ger både komfort och en behaglig inomhustemperatur.

Utomhus väntar en stor terrass som sträcker sig längs med huset och runt den stilfulla poolen som är täckt av ett pooltak. Poolen är lätt att hålla varm tack vare extra isolering, vilket förlänger badsäsongen. För dig som älskar att laga mat utomhus finns en platsbyggd pizzaugn, perfekt för härliga sommarkvällar med familj och vänner.

Fastigheten är belägen på en friköpt och insynsskyddad tomt om hela 5 283 kvm, vilket ger en känsla av total avskildhet. Det inglasade uterummet erbjuder en perfekt plats att njuta av utsikten över den vackra trädgården, oavsett årstid. Till fastigheten hör också ett dubbelgarage och ett isolerat gästhus med golvvärme, vilket ger gott om utrymme för både boende och eventuella gäster som vill stanna över natten.

För dig som jobbar hemifrån är fastigheten redan utrustad med fiber för snabb uppkoppling. Huset värms upp effektivt och miljövänligt med bergvärme, vilket säkerställer en låg driftkostnad.

Välkommen till ett hem som erbjuder allt du kan önska dig, en plats där varje detalj är noga genomtänkt för att skapa en harmonisk och lyxig livsstil.

Mer om mäklarna