Centralt, Eskilstuna

Vretlundsgatan 6

  • 12 rum
  • 357 + 178 kvm
  • Villa
7 950 000 kr

Ståtlig patriciervilla med tidlös elegans

Denna imponerande patriciervilla från slutet av 1930-talet erbjuder 550 kvm av elegant boende med bevarade originaldetaljer. Husets präglas av hög takhöjd, tre rum i fil och vackra orginalstuckaturer. Boarea om hela 357kvm och biarea om 178kvm. Villan har under år 2020 genomgått en varsam renovering under ledning av en arkitekt, där varje design- och materialval noggrant har övervägts för att skapa en harmonisk känsla i hela huset. Naturliga material och jordnära färger återkommer genomgående och förhöjer känslan av kvalité i de rymliga rummen.

Här får köparen njuta av ett påkostat Claesson kök och helkaklat badrum med Carraramarmor.

Huset stoltserar med fyra eldstäder, varav en är belägen på den inbjudande altanen utomhus ? perfekt för trevliga kvällar året om. En separat, nyrenoverad lägenhet med egen ingång erbjuder möjligheten till uthyrning eller generationsboende. Vinden med sina charmiga, rundade fönster ger dessutom utrymme för ytterligare boendemöjligheter.

På källarplanet finns ett större garage med plats för två bilar och direkt access till huset. Villan har nya, skräddarsydda ytterdörrar och slagportar i ek från Ekstrand, medan den ursprungliga ytterdörren har bevarats som en vacker historisk detalj. Säkerheten är väl omhändertagen med larmade fönster och entréer kopplade till Verisure. Huset har även nyinstallerad jordad el i hela byggnaden och indraget bredband samt värms upp effektivt via ett vattenburet fjärrvärmesystem.

Denna villa är perfekt som söker ett utomordentligt välskött, tidlöst och exklusivt boende.

Varmt välkommen med din visningsanmälan.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Centralt, Eskilstuna

Vretlundsgatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.