Borsökna, Eskilstuna

Taltrastvägen 4

Såld
  • 5 rum
  • 146,6 kvm
  • Villa

Enplansdröm med sjöutsikt

Tillfälle att förvärva denna mycket påkostade enplansvilla om 146,6 kvm i populära Borsökna. Villan är belägen på en lugn återvändsgata och med en härlig utsikt mot Borsöknasjön. Här finns gott om promenadstråk, flera parker, badplatser och en bekväm busslinje i närheten.

Huset har under senare år blivit förädlad med bland annat, ny utbyggd hall, nytt badrum och tvättstuga. Alla med golvärme (vattenburen) och spottar med dimmer. Nytt kök och ny renoverad altan. Genomgående nya golv och ytskikt på tak och väggar. Fastigheten värms effektivt upp via frånluftsvärmepump och för att effektivisera ytterligare har nyligen solpaneler installerats. Smart belysning installerad (röst & mobil styrd). Automatiska elektriska markiser.

Barnvänligt område med sjöutsikt och en insynsskyddad tomt omringad av tujahäck. Den öppna och ljusa planlösningen skapar en trivsam atmosfär. Extra utrymmen som bodar, gäststuga, lekstuga och ett kontor med golvvärme och dimmer ger möjligheter för olika aktiviteter.

Garage med elektriska dörrar och förvaringsmöjligheter, samt en stor uppfart med plats för flera bilar. Den nyslipade altanen med underhållsfritt vinylstaket lockar till avkopplande stunder under soliga dagar. En perfekt plats för dig som söker ett bekvämt och stilrent boende med många möjligheter för trivsel och njutning.
I vardagsrummet finns både täljstenskamin och en mycket effektiv luftvärmepump som ger möjlighet till både extra värme och kyla vid varma dagar.
Fiber för snabbt bredband finns redan installerat. För dig med elbil så kan du som köpare direkt börja nyttja den redan monterade elbilsladdaren. Plan och fin trädgårdstomt som även under riktigt varma somrar kan stoltsera med en grön gräsmatta, här finns nämligen sjövatten från Borsöknasjön som passar perfekt för bevattning.

Borsökna är ett av Eskilstunas allra mest populära områden. Här finns badplatser, förskola, skola, trygga omgivningar, grönområden och fotbollsplaner inom nära avstånd. I närheten finns bla. mataffär, pizzeria och Tuna park. Mycket bra kommunikationer med buss och ca 5 km till E20-påfart.
Fastigheten är i utomordentligt gott skick och bör upplevas på plats.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna