Enskededalen, Enskededalen

De gamlas väg 11

Besiktigad
  • 6 rum
  • 121 + 61 kvm
  • Villa
Utgångspris 11 900 000 kr

Fint 20-talshus vid De Gamlas Lund

Välkommen till detta fina 20-talshus beläget på lugn och barnvänlig gata vid parken De Gamlas Lund. Huset ligger på friköpt och plan trädgårdstomt med utsikt över parken i underbara, familjevänliga, attraktiva och klassiska kvarter. I Enskededalen är det lätt att trivas och läget precis vid parken är lugnt och eftertraktat. Lägg sen till att i kvarteret bredvid ligger den fantastiska Magnebergsparken som är älskat av barnfamiljerna. Även Nackareservatet och den vackra Skogskyrkogården ligger på bekvämt gångavstånd en kort promenad bort. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Du bor med skolan, förskola på bekvämt gångavstånd och inte långt från huset finner du tunnelbanan som tar dig raka vägen till City. Det är lätt att förstå varför området är så populärt och efterfrågat.
Huset erbjuder en mycket trivsam bottenvåning med kök med direkt access till den plana barnvänliga tomten, vardagsrum, sovrum samt fräscht badrum. Det övre planet har en familjevänlig rumsdisposition och här hittar vi tre trivsamma och bra sovrum samt en wc. Slutligen en källarvåning med inrett arbets/gästrum, tvättstuga, helkakalt badrum samt diverse bra förvaringsutrymmen. Finns även ett till rum som inte är helt färdigställt ännu. Här har man också en praktisk groventré.
På den härliga tomten (friköpt) hittar vi en välmående gräsmatta med gott om sol dagens alla timmar. Här finns såklart också plats för studsmatta som hjälper till att roa barnen i timmar utan att störa trädgårdens utseende. Vidare finns en fullt inredd gäststuga på c:a 24 kvm samt en friggebod.
Uppställningsplats för bil. Fiber finns indraget. Bergvärmepump.

Välkommen hem!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Enskededalen, Enskededalen

De gamlas väg 11

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.