Gamla Enskede, Enskede

Solvägen 6

REDO™
  • 5 rum
  • 103 + 45 kvm
  • Villa

Underbart hus med enastående läge i magisk miljö

Välkommen till detta fina sekelskifteshus byggt 1909 med ett fantastiskt läge på en av områdets absolut bästa adresser. Här bor du granne med kyrkan i hjärtat av Gamla Enskede och dess vackra idylliska kvarter där det ibland känns som tiden stått stilla men ändå med stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som med rätta har gjort området till ett av Stockholms absolut attraktivaste villaområden. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Fågelkvitter blandas med ljudet av trädgårdspyssel och småprat grannar emellan. Du bor med skolan, förskola och idrottsplatsen på bekvämt gångavstånd och inte långt från huset finner du tunnelbanan som tar dig raka vägen till City.
Huset erbjuder bl.a. en mycket tilltalande tomt (friköpt) med ett fantastiskt solläge, vackra tidstypiska detaljer såsom t.ex. kakelugn, spröjsade fönster och platsbyggd kök från Lidhults kök. Vidare hittar vi ett fint vardagsrum ytterligare en eldstad, ljus och charmig blomsterveranda med direkt access till en solig uteplats altan med insynsskyddat läge. Detta är den givna platsen att avnjuta middagar med släkt och vänner under sommarmånaderna.
Husets två eldstäder bidrar till att skapa trivsel och ge rätt känsla och atmosfär. Vidare erbjuder huset en övervåning med tre sovrum samt badrum. Från ett av sovrummen har vi även utgång till en balkong med soligt, högt och fritt läge. Slutligen ett källarplan med stor tvättstuga (möjligt badrum), wc, förrådsutrymmen samt allrum .

På tomten finns ett inrett tidigare garage (c:a 26 kvm) som nuvarande ägare använder som tv-rum och arbetsrum. Bakom garaget finns en isolerad och uppvärmd bod på betongplatta om drygt 10 kvm (sammanlagd övrig biarea 36 kvm). Härtill finns även utrymmen för förvaring under verandan och på vinden.

Bergvärme. Fiber finns indraget.

Välkommen hem!

OBS! Kommande hus med planerade visningar i augusti. Maila intresse redan nu för bättre service samt info om eventuella förhandsvisningar.

Besiktningsprotokoll kommer under v. 31.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gamla Enskede, Enskede

Solvägen 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.