Gamla Enskede, Enskede

Björkvägen 42

REDO™
  • 6 rum
  • 126 + 70 kvm
  • Villa
Utgångspris 14 975 000 kr

Villa i bästa solläge granne med Margaretaparken och skolan runt hörnet

Välkommen till denna charmiga och karaktärsfulla villa i genomgående bra skick byggd 1925, belägen i hjärtat av underbara Gamla Enskede precis intill Margaretaparken. Dessa vackra idylliska kvarter där det ibland känns som tiden stått stilla men ändå med stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som med rätta har gjort området till ett av Stockholms attraktivaste villaområden. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Du bor med Enskedeskolan, förskola och idrottsplatsen på bekvämt gångavstånd och inte långt från huset finner du tunnelbanan som tar dig raka vägen till City. Vidare ligger Gamla Enskedes restauranger, deli och bageri bara en kort promenad bort och är härliga mötespunkter utöver de många parkerna.

Här möts du av ett varsamt renoverat hem där modern komfort och klassiska fina och tidsenliga detaljer harmoniserar perfekt. Husets stora, ljusa och luftiga kök med gott om plats för släktmiddagar är smakfullt och charmigt renoverat och erbjuder direkt access till en underbar trädäckad uteplats - den perfekta platsen för sociala tillställningar eller avkoppling i solen. Uteplatsen har plats för hela grannskapet och är utrustad med både utedusch med varmvatten och jacuzzi och erbjuder sol till sena kvällen under sommarmånaderna.

Det rymliga vardagsrummet är hjärtat i huset och bjuder in till mysiga kvällar framför den öppna spisen. Här finns gott om plats för både umgänge och avkoppling i en harmonisk miljö.

På övervåningen finner du 3-4 sovrum, badrum samt en arbetshörna för den som jobbar hemifrån, perfekt för den växande familjen. Här erbjuds flexibilitet vilket gör att varje familjemedlem kan få sitt eget utrymme.

Huset erbjuder dessutom en källarvåning där en del har gjorts om till en fräsch och modern uthyrningsdel med egen ingång - perfekt för extra inkomster eller som gästboende. Den här bostaden erbjuder verkligen något extra för dig som söker både stil, komfort och ett oslagbart läge mitt i ett av Stockholms eftertraktade områden.

Välkommen hem!

OBS! (Fler bilder kommer inom kort) Visning planerad 10-11/11. Anmäl intresse redan nu för bättre service och info om eventuella förhandsvisningar. Besiktningsprotokoll och energideklaration kommer 6/11.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Gamla Enskede, Enskede

Björkvägen 42

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.