Gamla Enskede, Enskede

Trappvägen 4

Såld
  • 8 rum
  • 185 + 90 kvm
  • Villa

Underbart hus med enastående läge

Välkommen till detta fantastiska hus byggt 1913 med ett enastående högt, fritt och soligt läge på en härlig friköpt tomt i underbara Gamla Enskede. Dessa vackra idylliska kvarter där det ibland känns som tiden stått stilla men ändå med stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som med rätta har gjort området till ett av Stockholms attraktivaste villaområden. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda. Du bor med skolan, förskola och idrottsplatsen på bekvämt gångavstånd och inte långt från huset finner du tunnelbanan som tar dig raka vägen till City. Vidare ligger Gamla Enskedes restauranger, deli och bageri bara en kort promenad bort och är härliga mötespunkter utöver de många parkerna.
Villan är på totalt 275 kvm (185 BoA + 90 BiA) som är i genomgående bra skick och har mycket av den gamla charmen och tidsenliga detaljerna bevarade såsom vackra spröjsade fönster, kakelugn, öppen spis och gedigna trägolv. Här erbjuds en generös sällskapsdel i form av vardagsrum och matsal i fil samt ett rymligt och renoverat kök på bottenvåningen. Övervåningen har tre fina sovrum, möblerbar hall/allrum, badrum samt uppgång upp till den charmigt inredda vinden som fungerar utmärkt som sovrum eller allrum. Från samtliga sovrum finns tillgång till solig balkong eller terrass med fantastisk utsikt. Källaren erbjuder ytterligare två sovrum/allrum samt stort badrum med tillhörande tvättstuga och bastu.

Fantastisk tomt på 777 m² (friköpt) i sydväst som ligger i flera nivåer där vi bl.a. hittar en insynsskyddad uteplats med fri utsikt i perfekt solläge placerad på trädgårdens högsta nivå. Här sitter man med fördel från förmiddagen tills solen går ner under sommarmånaderna.

Det finns ett fristående garage på c:a 30 kvm med infart från Bergkantsvägen samt uppställningsplats för flera bilar vid entrén från Trappvägen.

Ny bergvärmepanna 2024.

Detta är ett unikt tillfälle att förvärva en av Gamla Enskedes vackraste fastigheter i en magisk och svårslagen miljö. Välkommen att kontakta mäklare Niclas Claeson.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna