Gamla Enskede, Enskede

Krokvägen 29

Besiktigad
  • 7 rum
  • 138 + 44 kvm
  • Parhus
Utgångspris 12 500 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Stort härligt parhus i underbara Gamla Enskede

Välkommen till detta stora och härliga parhus i genomgående bra skick på totalt 182 kvm (138 BoA + 44 BiA). Huset som är byggt 1909 är beläget på friköpt trivsam tomt i underbara G:a Enskede granne med Triangelparken. Här bor man i vackra idylliska, kulturhistoriskt intressanta omgivningar där det ibland känns som tiden stått stilla men ändå med stadens puls endast 10 minuter bort. En unik och svårslagen kombination som med rätta har gjort området till ett av Stockholms absolut attraktivaste villaområden. Här råder verkligen den lilla gatans trivsamma atmosfär. Du bor med skolan och förskola på bekvämt gångavstånd och ett "stenkast" bort finner du både tunnelbanan, som tar dig raka vägen till City, samt den trevliga restaurangen Matboden och Delselius bageri. Området är som klippt och skuret för barnfamiljen och för den som önskar ett bekvämt villaliv med närhet till allt som storstaden har att erbjuda.

Huset erbjuder en bottenvåning med rymlig välkomnande och stor hall med utmärkta förvarings- och avlastningsmöjligheter, WC, generöst vardagsrum med öppen spis samt ett renoverat och smakfullt kök med stor härlig matplats för både vardagsliv och större middagsbjudningar. Allt inramat av stilrena materialval och smakfull design. Från köket har vi också direkt access till en av husets hela tre trädäckade altaner som erbjuder sol både dag och kväll, och skapar perfekta ytor för utomhuslivet oavsett tidpunkt. Den trevliga och charmiga trädgården har en stor altan samt gräsyta med plats för studsmatta perfekt för barnens lek, grillkvällar eller trädgårdsprojekt. Trädgården upplevs privat och har en insynsskyddad känsla mitt i det pulserande stadslivet.
Övervåningen erbjuder två fina sovrum, allrum med kakelugn samt renoverat och stilrent badrum. Från allrummet når vi sedan den charmigt inredda vinden som säljarna idag disponerar som ett tredje sovrum. I husets källare hittar vi sen ytterligare två sovrum/allrum, badrum kombinerat tvättstuga, förrådsutrymmen samt walk in closet. Här finns också en praktisk groventré.

Välkommen hem!

Boka visning

  • Anmäl Er gärna för bättre service. - Görs via hemsidan! Från Hemnet välj "Läs mer hos mäklaren" . Sen stor knapp "boka visning" . Välkommen!

  • Anmäl Er gärna för bättre service. - Görs via hemsidan! Från Hemnet välj "Läs mer hos mäklaren" . Sen stor knapp "boka visning" . Välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gamla Enskede, Enskede

Krokvägen 29

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.