Nor, Edsvalla

Skogsgatan 5

Såld
  • 7 rum
  • 145 + 80 kvm
  • Villa

Underbar familjevilla på perfekt, barnvänlig gata! 5 sovrum, pool, garage och solceller!

Välkommen till Skogsgatan 5, där denna charmiga familjevilla från 1925 väntar på att bli ert nya drömhem! Här har ni chansen att förvärva en underbar fastighet utrustad med garage, pool och solceller. Den stora tomten erbjuder rymliga gräsytor för lek och spel, medan det insynsskyddade poolområdet med sitt stora trädäck är den perfekta platsen för lata sommardagar. Villan stoltserar med fem rymliga sovrum, ett stort och öppet kök, samt generösa gemensamma ytor där hela familjen kan trivas.

Tack vare bergvärme, installerad i oktober 2023, och solceller från 2022 kan ni njuta av låga driftkostnader året om.

På entréplanet möts ni av ljusa och luftiga sällskapsytor, inklusive ett kök från HTH som badar i naturligt ljus från stora fönster. Från köket når ni även en inglasad uteplats - perfekt för sena middagar. Här finns också två inbjudande vardagsrum med öppen spis och ett helkaklat badrum.
Källarplanet är i utmärkt skick, med klinkergolv och delvis golvvärme. Här hittar ni ett extra sovrum, en walk-in closet, samt ett helkaklat badrum. Dessutom finns en generös tvättstuga och gott om förvaring.
Stig upp på övervåningen och möts av hela fyra sovrum i bra storlekar. Här finns även ett badrum utrustat med badkar, wc och tvättställ.

Garaget, som byggdes 2014 och är uppvärmt med luftvärmepump, är i toppskick och erbjuder massor av plats för både fordon och förvaring.

Välkommen hem!

Överlåtelsebesiktning och energideklaration är beställt.

Mer om mäklarna