Axberg, Dyltabruk

Södra Dylta 120

Besiktigad Försäkrad
  • 134 + 80 kvm
  • Villa
Utgångspris 2 495 000 kr

Bo 20 min från Örebro i Bullerbyn Södra dylta!

Varmt välkomna till denna hemtrevliga 30-talsvilla med öppna planlösning, altan med spa-bad och rymliga biytor i källare och garage, som tillsammans med ett trivsamt läge i by-kvarteret ger hela familjen ett hem att trivas i.

Redan i hallen möts man av en välkomnande och öppen känsla mot gemensamhetytorna där vardagsrum och kök sammanflätas i en öppen planlösning som präglas av mycket fönsterljus från 4 väderstreck och med braskamin centralt placerad.

Övervåningen har två stora sovrum och stora sidovindar samt möblerbar hall, för dig som önskar att göra fler sovrum finns gott om outnyttjad yta här uppe. Tomten är lättskött och har ett upphöjt läge i ett lugnt lantligt villakvarter med lekparken strax utanför tomten.

Huset värms upp med bergvärme ( 2015) och har en låg förbrukning på ca 10 000 kWh per år inklusive uppvärmning av spa-bad. Taket på bostadshuset är bytt 2016. Fasad på hus ( tegel ) och garaget ( puts) ger minimalt med underhållsarbete.

Södra Dylta är ett trivsamt samhälle strax norr om Örebro, här finns vackra gårdar och villor som tillsammans med en fin natur med skogar och öppna fält bidrar till en vacker bebyggelse.

Att bo i Södra Dylta ger ett bra pendlingsavstånd till fler av länets centralorter. Örebro nås smidigt en tjuga bort, men man kan likväl ta sig norrut mot såväl Nora som Lindesberg och Frövi. Närhet till buss med trafik till och från Örebro.

Möjlighet finns till förhandsvisning!

Huset är besiktat samt Dolda fel försäkrat!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Axberg, Dyltabruk

Södra Dylta 120

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 200 000 kr
  • 2 200 000 kr Budgivare 1 2024-10-11 07:42