Bunkeflo, Bunkeflostrand

Klagshamnsvägen 73

  • 8 rum
  • 203 + 45 kvm
  • Villa
Eller högstbjudande 7 250 000 kr

Vackert sekelskifteshus byggt år 1893, där historisk charm möter modern komfort med hög standard!

Välkomna till denna vitputsade sekelskiftespärla byggd år 1893, där historisk lockelse möter modernt, praktiskt och hög komfort i en perfekt symbios. Detta inbjudande hem håller en hög standard och erbjuder ett riktigt drömboende för den kräsne köparen.
Husets kök är vackert designat med högkvalitativa material såsom bänkskivor i svart granit Badrummen är fräscha och smakfullt renoverade för att erbjuda både funktion och stil.
De stora sällskapsutrymmena är perfekt för både avkoppling och umgänge. Här kan du njuta av familjens samvaro vid braskaminen eller bjuda in gäster för middagar och stora fester.
En unik vinkelbyggnad (tidigare stall) ger extra fina mervärden som kan användas för exempelvis tonårsboende eller uthyrning, vilket öppnar upp för flera användningsområden eller inkomstmöjligheter. Härifrån har man en magnifik utsikt mot naturen och delvis mot havet.
En 1 1/2-plansvilla i vinkel med attraktiv och funktionell layout. Den gedigna stommen i sten ger huset en solid känsla och långvarig hållbarhet.
Det lockande trädäcket och pool (ovan mark) bjuder in till utomhusliv och sociala aktiviteter, medan den uppvuxna och ljuvliga trädgården skapar en fridfull oas.
Med en grundvattenvärmepump och solpaneler har huset sunda energikostnader och en miljövänlig profil.
Huset ligger granne med naturen, med tillgång till strandängar och havet. Dessutom finns busslinjer inom kort promenadavstånd, vilket gör pendling och resor smidiga och bekväma.
Detta är verkligen ett favoritboende som kombinerar historia med moderna bekvämligheter, allt på ett idylliskt och praktiskt läge. Missa inte chansen att förvärva detta unika hem.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bunkeflo, Bunkeflostrand

Klagshamnsvägen 73

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.