Bunkeflostrand

Mellquists gata 65

REDO™
  • 6 rum
  • 134 + 2 kvm
  • Radhus

Exklusivt radhus med stenstomme och låga driftkostnader, beläget i ett familjevänligt, lugnt område!

Varmt välkomna till detta bekväma och moderna 2-plansradhus från 2020, beläget i den fridfulla och barnvänliga Öresundsbyn. Här väntar ett hem som kombinerar hög standard med funktionell design och utmärkt energieffektivitet.

När du kliver in möts du av en social och öppen planlösning där ljuset flödar in genom stora fönster och skapar en ljus och inbjudande atmosfär.
Utsikten över den soldränkta och lättskötta trädgården ger en känsla av lugn och frihet.

Inredningen präglas av vitlaserad enstavsparkett och ett elegant Marbodalkök med granitbänkskiva och marmorfönsterbänkar. Den energieffektiva frånluftsvärmepumpen från IVT och de högkvalitativa vitvarorna från Siemens bidrar till husets höga standard. Betongbjälklag mellan våningsplanen och Elitfönster med aluminiumklädd utsida säkerställer både hållbarhet och utmärkt isolering. Med energiklass B får du dessutom fördelarna med billigare gröna bolån.

Nedervåningen är utformad för socialt liv och samvaro, med kök och köksö, matplats, vardagsrum, badrum och en separat tvättstuga/förråd.
Från vardagsrummet når du trädgården, en perfekt plats för umgänge där solen skiner hela dagen. På den mer privata ovanvåningen finns fyra rymliga sovrum, ett allrum och ett badrum.
Uppfarten erbjuder bekväm parkering nära entrén och är utrustad med en laddbox för elbilen.

Här bor du i en idyllisk miljö med kort promenad- och cykelavstånd till strandängar, hav, och utmärkta förskolor och skolor. Goda bussförbindelser gör det enkelt att ta sig till och från området. Boendet erbjuder låga driftkostnader och ingen kommunal fastighetsavgift eller fastighetsskatt under 15 år från nybyggnadsåret 2020, vilket ger en mycket fördelaktig boendekostnad.

Kom och upplev detta fantastiska radhus där varje detalj är genomtänkt för att skapa en harmonisk och bekymmersfri vardag. Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Bunkeflostrand

Mellquists gata 65

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.