Mälaren - Alholmen, Bro

Alholmen 16

Såld
  • 3 rum
  • 105 kvm
  • Fritidshus

PARADIS MED EGEN SANDSTRAND

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!* Fantastiskt vinterbonat fritidshus på Alholmen, en idyllisk Mälarö vid norra Björkfjärden. Utsikten är helt magnifik och förtjänar att upplevas på plats! Huset är genomgående renoverat och ombyggt.

*KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING!*

Åk gärna ut och titta själv utvändigt och på tomten.
OBS! Vid ankomst, använd med fördel sjökort:
Bryggan tillhörande fastigheten kan användas.
- Det finns sten/grund så "ta ut svängen" ordentligt mot den bortre vassen för att undvika grund.

**********

Fantastisk sjöfastighet med vinterbonat fritidshus på Alholmen, en idyllisk Mälarö vid norra Björkfjärden. Utsikten från huset är helt magnifik och förtjänar att upplevas på plats! Huset är genomgående renoverat och ombyggt och fokus har lagts på stora fönster och vyn ut mot vattnet och de fantastiska solnedgångarna som får upplevas här. Fint kök och vardagsrum i öppen planlösning med panoramautsikt ner mot den egna sandstrand på nedervåningen. Här finns även helkaklat badrum med bastu och tvättstuga. Luftvärmepump och braskamin. Övervåning med två sovrum, kontorsdel och dubbeldörrar i glas ut till magnifik balkong - som självklart vetter mot vattnet. Stor altan som sträcker sig längs med hela byggnaden och här skiner solen hela dagen. Lusthus/grillstuga ner mot vattnet och på tomten finns dessutom ett hönshus.

5 min med båt till Ekerö eller Smidö i Bro. Ett paradis som nås med båt, isolerat från samhällets stress och buller. Avskild, men ändå så nära Stockholm City. Fastigheten Alholmen 1:2 (adressen är Alholmen 16) är en västvänd sjötomt, med brygga, egen sandstrand och med panoramasjöutsikt över Björkfjärdens naturreservat och orörda öar. Kontrasten mellan närhet till stan och ostörd utsikt från tomten bör upplevas på plats. Eget vattenområde i ett av Mälarens bästa fiskevatten tillhör fastigheten.

*Båtplats och bilplats finns vid Sluts brygga / Ekerö.

ALHOLMEN ETT MÄLARPARADIS
Alholmen är beläget alldeles invid Norra Björkfjärdens naturreservat och från tomten så ser du endast orörda öar så långt ögat når. Här ser man ofta havsörnen segla förbi över horisonten. Njut av sommaren och sjöbrisen några meter från din egen altan endast några meter från vattnet.
Under vintern då isen lagt sig är långfärdsskridskor och längdskidor ett fantastiskt förnöjsamt sätt att ta sig fram på. Fint pimpelfiske bjuds utanför dörren och det fina sydvästläget framför tomten ger säkerligen många sköna stunder i solen även under vintertid.

Mer om mäklarna