Svensgärde, Brämhult

Blånargränd 11

Såld
  • 5 rum
  • 129 kvm
  • Villa

Renoverat enplanshus i barnvänligt område

Välkommen till detta moderna och renoverade enplanshus beläget på en återvändsgata i det barnvänliga området Svensgärde. Med en smidig utfart till motorvägen är det lätt att ta sig både in och ut från området. Här erbjuds en lättskött trädgård där du kan njuta av lugn och ro.

Detta hem har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, vilket ger en generös och inbjudande atmosfär. Här finns även fyra rymliga sovrum, perfekt för den växande familjen eller för att ha gott om utrymme för gäster.

Den stora altanen är idealisk för härliga sommarkvällar och sociala tillställningar. Dessutom finns ett stort garage, vilket är en extra fördel för den som behöver extra utrymme för bilen eller förvaring.

Detta hus har genomgått en rad renoveringar under 2022, inklusive ett nytt tak. På den delvis insynsskyddade altanen kan du njuta av solen i lugn och ro.

Sammanfattningsvis erbjuder detta modernt renoverade enplanshus på Blånargränd 11 i Svensgärde en bekväm och trivsam boendemiljö med närhet till motorvägen samt alla bekvämligheter du kan önska dig.

Mer om mäklarna