Rinna, Boxholm

Mossebo Brudliden 1

  • 4 rum
  • 80 + 16 kvm
  • Villa
Högstbjudande 695 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Naturskön fastighet med ett lugnt och avskilt läge!

Välkomna till Mossebo Brudliden 1 och denna bostad omgiven av vacker natur och rofyllda landskap. Bostaden är placerad på en stor tomt om ca 6900 kvadratmeter som har ett mysigt, lugnt och avskilt läge. Bostadens planlösning är fördelat på två plan och erbjuder 3 sovrum varav ett med kakelugn, en välkomnande hall och ett kök. Vidare finns ett duschrum, ett tvättrum och ett rymligt vardagsrum med kakelugn.

På den stora tomten erbjuds klippta ytor och naturtomt. Här finner ni en lada om ca 150 kvadratmeter med bra förvaringsutrymmen samt möjlighet för dig som vill ha enklare djurhållning och eller plats för verksamhet eller hobbyverksamhet. Lite längre in på tomten erbjuds även en snickarbod, en vedbod och en förvaringsbod.

Detta är det perfekta tillfället för dig som söker ett fritids eller permanentboende belägen i en trivsam miljö, präglad av skogar och ängar. För den som är intresserad av fritidsaktiviteter finns flera vandringsleder, och närliggande sjöar som ger möjlighet till fiske och bad. Huset är beläget utmed landsvägen mellan samhället Sommen och Trehörna. Från bostaden är det enbart ca 6,5 km till samhället Sommen, ca 20 km till Tranås och ca 15 km till Boxholm.

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Rinna, Boxholm

Mossebo Brudliden 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.