Blåvik, Boxholm

Blåvik Samuels väg 6

  • 5 rum
  • 115 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 100 000 kr

Permanent- eller fritidsboende nära sjön Sommen byggt 2021

Välkommen till en mycket fin enplansvilla byggd 2021 på Samuels Väg 6 i Blåvik. Här bor du nära den mysiga småbåtshamnen i hjärtat av Blåvik där det finns bad och båtplats i Sjön Sommen. I fastighetens närhet finns dessutom padelbana, tennisbana och en närbutik/café.

Husets genomtänkta planlösning erbjuder en ljus, luftig planlösning med väl tilltagna sällskapsytor och öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matrum. Stora fönsterpartier ger generöst ljusinsläpp till ytorna. Vidare finns fyra sovrum och två badrum vilket ger plats för den stora familjen och gäster. Runt husets södra och västra gavlar finns ett stort soldäck med gott om plats för solstolar och matgrupp i perfekt läge för många soltimmar. Vidare finns även en förrådsbod med bra förvaring. Huset värms upp med vattenburen golvvärme via en luft/vattenpump. Fiberanslutning finns.

Tillfälle för dig som letar efter ett fräscht, inflyttningsklart permanent- eller fritidsboende i naturskön miljö och närhet till sjön.
Sjön Sommen erbjuder en underbar skärgårdslik miljö med hundratals kobbar och öar där du kan kasta ankar och njuta av sol och bad under årets varmaste dagar. Blåvik har ett "centralt läge" i sjön och med båt tar man sig snabbt och enkelt till restauranger på Torpön, Malexander och Tranås, allmänna badplatser, golfbana i Tranås och mycket mer.

Välkomna att anmäla ert intresse!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Blåvik, Boxholm

Blåvik Samuels väg 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.